Winsor Bishop – Cambridge

Paula Gundry were appointed as the Designers for Winsor Bishops new store in Cambridge.

The brief was to create a new concept for the store that will work in an affluent area that attracts a lot of tourists.

The store is a listed building that originally had two different facades which we developed to read as one, placing listed building, advertising consent and building regulation applications and approvals.

Inside we softened the space down with warm tones, feature lights and defined wall bays, allowing brands to be able to work in the space alongside Winsor Bishop.

With a mixture of watches and jewellery the store is divided into two with flooring and ceilings linking both.  We created defined consultation areas and a feature champagne bar, all of which were softened with bar stools, upholstered fronts and feature lighting.

A mixture of AV were installed creating a mixture of projection walls and digital AV along with internally illuminated light boxes.